Ortopediskt och elastiskt knäskydd, fyrvägsmaterial

Ortopediskt och elastiskt knäskydd, fyrvägsmaterial

Tillverkad i fyrvägsmaterial som är töjbart och elastiskt för bekväm passform. Flexibel komprimering som ger knästöd och förbättrar koppensrörelse s.k. proprioception. Den minskar svullnad vid mindre skador. Skötsel: Handtvätt i ljummet vatten ca 30 ℃. Vrid eller pressa inte ihop vid tvätt. Låt torka hängande. Undvik starka medel eller blekningsmedel. Tillverkat i 70% nylon och 30% elastiskt material. CE-märkt.

Finns i storlekar: S, M, L, XLOrtopediskt och elastiskt Knäskydd, tvåvägsmaterial

Ortopediskt och elastiskt Knäskydd, tvåvägsmaterial

Tvåvägsmaterial som är töjbart, elastiskt och mjukt för en bekväm passform. Knäskyddet skyddar och håller knäet varmt. En mild kompression hjälper till att förbättra blodcirkulationen och lindra knäsmärta. Skötsel: Handtvätt i ljummet vatten ca 30 ℃. Vrid eller pressa inte ihop vid tvätt. Låt torka hängande. Undvik starka medel eller blekningsmedel. Tillverkat i 70% nylon och 30% elastiskt material. CE-märkt.

Finns i storlekar: S, M, L, XLNeopren ankelskydd 

Neopren ankelskydd

Neoprenmaterial med komprimerande och proprioceptiv effekt. Den passar bra under både vid sport och på arbetet. Ankelskyddet stabiliserar den skadade fotleden. Den har en design med öppen häl och tå för att ge komfort vid motion. Lätt att ta på och av CE-märkt

Strorlek: one size/universalOrtopediskt och elastiskt ankelskydd, fyrvägsmaterial

Ortopediskt och elastiskt ankelskydd, fyrvägsmaterial

Mjukt och bekvämt elastiskt ankelskydd. Den är tillverkad av fyrvägsmaterial för en bekväm passform. Ankelskyddet skyddar fotleden och håller den varm. En mild kompression hjälper till att förbättra blodcirkulationen och lindrar smärta. Skötsel: Handtvätt i ljummet vatten ca 30 ℃. Vrid eller pressa inte ihop vid tvätt. Låt torka hängande. Undvik starka medel eller blekningsmedel. Tillverkat i 70% nylon och 30% elastiskt material. CE-märkt.

Finns i storlekar: S, M, L, XL


Ortopediskt och elastiskt ankelskydd tvåvägsmaterial

Ortopediskt och elastiskt ankelskydd, tvåvägsmaterial

Detta är ett mjukt och bekvämt ankelskydd. Det är tillverkat av ett tvåvägsmaterial vilket gör den elastisk och ger den en bekväm passform. Ankelskyddet har en öppen häldesign. Den skyddar fotleden och håller den varm. En mild kompression hjälper till att förbättra blodcirkulationen och lindrar smärta. Skötsel: Handtvätt i ljummet vatten ca 30 ℃. Vrid eller pressa inte ihop vid tvätt. Låt torka hängande. Undvik starka medel eller blekningsmedel. Tillverkat i 70% nylon och 30% elastiskt material. CE-märkt.

Finns i storlekar: S, M, L, XLMjukt och ergonomiskt knäskydd

Mjukt och ergonomiskt knäskydd

Den elastiska kompressionshylsan hjälper till att stabilisera och stödja knäet. Det ger lugnande värme för ökad cirkulation och komfort. Kompressionshylsan är lätt ta på och ta av. Knäskyddet är gjort av nylon, gummi, spandex som är mjukt och bekvämt. Passar till ett brett utbud av sportaktiviteter, som extra stöd hemma och under arbete. Skötsel: tvätta separat. Använd ett milt rengöringsmedel och kallt vatten. Låt det lufttorka. Får ej torktumlas. CE-märkt.

Finns i storlekar: S, M, L